FMentertrainment Frank en Marja

Frank over Marja


Marja de Leeuw, energiek, veelzijdig, theaterverslaafd. Dat laatste zowel kijkend naar als op het podium.

Er ontstond met haar een (h)echte vriendschap. Zo kwam het dat wij steeds meer samenwerkten aan producties en opdrachten voor het bedrijfsleven, maar vooral in de zorg. Door haar serieuze maar juist ook kolderieke werkervaringen in het ziekenhuis weet zij als geen ander hoe belangrijk communicatie is. Mede die ervaringen inspireren haar in het schrijven van theaterteksten en liedjes.

FMentertrainment slogan: willen is kunnen

Ze schrijft met oog voor inhoud maar vooral de theatrale visuele vertaalslag voor publiek blijkt een schot in de roos. Wat maakt dat ik heel graag met haar werk.

Marja over Frank


Als ik aan Frank denk, komen het eerst de woorden humor en diepgang in me op.

Zijn humor is weergaloos.
FMentertrainment slogan: beter gek dan saai

Als bezige bij in het onderwijs zag ik Frank zich steeds meer ontwikkelen als acteur/trainer en coach. Inmiddels heeft Frank zijn eigen coaching- en trainingsbureau, waarbij ik zie dat hij veel mensen op een hoger plan brengt. Hij weet ze te inspireren en te motiveren.

Frank kan geweldig acteren en teksten schrijven. Ik ben dan ook met heel veel plezier de samenwerking binnen FMentertrainment met hem aan gegaan.

De ontroering, humor en diepgang in de gesprekken maken dat ik zo graag met hem samenwerk.
Frank is een fantastisch mens waarmee ik nog graag lang op de planken sta.

Samenwerking


Wij werken samen met Jaap Schoenmakers. Hij is toetsenist en arrangeur. Hij weet als geen ander emotie over te brengen via zijn muziek.